Munich Stories

inför första dejten - del 1 DUSCHEN

Publicerad 2016-01-06 16:46:00 i Allmänt,

Jag vill prata om dejter. Första dejter. På senaste tiden har jag varit på några stycken och de har alla varit väldigt olika, men min förberedelse innan har väl sett ungefär likadan ut. Jag sitter i Julias soffa, alternativt min egen säng, och jämkar och åmar mig och längtar tills det ska vara över. Men innan det har jag en procedur som jag vill dela med mig av. Tänkte ta allt i tur och ordning startandes med... DUSCHEN:
 
Håret ska bort bort bort. Såklart ska det även tvättas och skrubbas, men det allra viktigaste, det är att allt hår försvinner. Såklart kan detta steg hoppas över egentligen, eftersom det bara är en första dejt. Men who knows, det ena kan ju leda till det andra och så helt plötsligt är man den där slampan man intalade sig själv att man inte (eller gjorde man verkligen det?) skulle bli .. och DÄRFÖR, måste allt hår bort. Just in case liksom (läs mellan raderna: helt planerad bang-night när enda tanken egenltigen ligger på att ligga). Detta är något jag tycker är fruktansvärt tråkigt, plus att chanserna att faktiskt hamna under någon annans täcke, eller sitt eget, minskar något radikalt när man faktiskt anstränger sig. Ja jag hoppar paranteserna nu, jag tror ni fattar att jag är kåt. Det faktum att man ändå kommer vakna dagen efter och vara stickiga Sara ignoreras helt, då vetskapen om en het natt med en främling (för det brukar ju vara såååå bra... eller?) tar överhanden. Det är synd. Så mycket onödig tid och energi som läggs på något något så fjutigt som små hår. Flertalet gånger har jag funderat och tänkt: Ska jag verkligen göra det?? Är det verkligen värt? Men så slutar det ändå med att jag står där med rakhyveln i högsta hugg och lödder in i de minsta vrår. För man är så van. Det är något alla tjejer gör och förväntas göra
          Jag läste en gång en artikel i någon tidning om saker som killar gillar och inte gillar i sängen. Då var det en pojkvaskling som sa något i stil med: Jag måste ha en tjej som är helt hårfri, för hår äcklar mig. Skulle jag hamna i säng med en hårig brud skulle jag bli sååå avtänd. Aldrig att det skulle hända något. Men VAFAN får inte ni vara håriga då heller eller? Asså detta fattar jag inte alls. Inte inte alls. Det får mig att vilja bli gorilla nummer ett. Hår är en naturlig fucking sak. Väx upp grabben. 
          Så tillbaka till mina egna hår problem då. Ska det tas bort eller ska jag låta det växa? Hela denna text har ju handlat om att låta det vara, men jag måste erkänna att det ändå är fruktansvärt skönt med nyrakade ben mot nytvättade lakan innan man ska sova. Eller len hud när man kliar sig runt ankeln. För rakar mig, det gör jag ju när jag tänker efter faktiskt inte bara för någon annan. Jag gör det för mig själv. Och då kanske det ändå är okej någonstans, då kanske det inte är så tokigt. Det är skönt att vara hårfri. Vare sig det är för en dude eller inte. Och med det sagt beslutar jag här med att jag tänker jag fortsätta med mitt innan-dejt-duschande. Hårborttagningen får vara kvar som första steg i min lilla procedur. Men nästa gång behåller jag nog i alla fall en liten triangel. 
 
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Om Karin

Jag är en 21 år gammal människa som lever och drömmer i München där jag studerar på Iwanson International school of Contemporary dance. Mitt hjärta slår några extra slag för träning, mat, vänner och så klart dans. Här kan ni läsa om min vardag som innehåller dessa fyra komponenter och lite till. Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela